Hungary's Got Talent - A Hungary’s Got Talent nyerte nem csak a hétvégét, az egész évet

Eddig is szépen futott a show, a múlt szombati adással meg éppenséggel tarolták az egész éves nézettséget. Pedig az igazi izgalmakat tartogató élő adások még a fasorban sincsenek.
Ráharaptak a magyarok a Got Talent formátumára, a szombati adás nemhogy a hétvégét vagy a hetet nyerte meg a nézettségi versenyben, de jelen állás szerint eddig az egész évet: úgy a 18-49 célcsoportban, mint a teljes lakosságban idén még egyetlen tévéműsort sem néztek annyian, mint az RTL tehetségkutatóját. A show 30 % feletti közönségarányával eddig is rendre szépen szerepelt, de a 634 ezer fős nézettség azért alighanem a készítőket is pozitív meglepetésként érte (18-49 célcsoportban), de azt sem kell sokat magyarázni, hogy mekkora eredmény a teljes lakosságból 1,6 millió nézőt a tévé elé ültetni.
A Got Talentet a teljes lakosságot vizsgálva sem tudta lenyomni a TV2 buliműsora, a Sztárban sztár, pedig nagy panaszkodásra nekik sincs okuk, hétről hétre kimagasló számokat produkálnak, ráadásul az Összezárva Friderikusszal is elindult felfelé, a teljes lakosságot vizsgálva az előkelő 8. helyen végzett a nézettségi toplistában, de a 18-49 célcsoportban is befért a 17. helyre.
Az RTL a múlt héten kivételesen nem csak a hétvégi show + napi széria párossal foglalta be a nézettségi toplista élét, behúztak mellé egy világsikerű animációs filmet is: a 18-49 célcsoport körében a harmadik legnézettebb múlt heti műsor az Aranyhaj volt, péntek este. A Balázs-féle Gyertek át szombat este is magára talált, a múlt héten már 10. volt a nézettségi listán, de a Konyhafőnök is szépen fut.