Hungary's Got Talent 2015 - Elbúcsúzott a nézőktől Nádai Anikó

Nádai Anikó a reggeli műsorban köszönt el a nézőktől.

Az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorának ma reggeli adásában búcsúzott el a nézőktől Nádai AnikóA fiatal sztár ma este lesz utoljára látható a csatorna Éjjel-nappal Budapest című napi sorozatában. 

Nádai Anikót 2009-ben ismerhették meg az RTL Klub nézői, amikor a fiatal lány bejutott A Királynő című műsorban a legszebb 12 lány közé. A következő évben a csatorna elindította a Való Világ 4-et, amelybe Anikó is bekerült, a 154. nap után esett ki a valóságshow-ból.

Az RTL Klub a továbbiakban is igényt tartott rá, ő vezethette az AlekosznakValó című műsort, majd a VV5 BeleValó Világ című háttérműsorát. 2013-ban az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban kapott főszerepet, ahonnan most azért távozik, mert öt hónapos terhes, ez pedig nem illik a történetbe. A kislány apja a sorozat főrendezője, Kovács Dániel. Az RTL Klubtól nem szakad el, jelenleg a Got Talent csapatát erősíti. Idén ősszel nem lesz X-Faktor, a kereskedelmi csatorna nem indítja el az ötödik évadot, helyette a Hungary 's Got Talentben mutatkozhatnak be a tehetségek. Ez egy teljesen új kihívás, igazából még sosem foglalkoztam ilyen jellegű műsorral. Nagyon izgalmas betekinteni a kulisszák mögé. Nagyon sokrétű dolgokat csinálok most egyszerre, most castingolunk, nagyon sok jelentkező van - árulta el a reggeli műsorban.