Hungary's Got Talent: Istenes Bence és Sebestyén Balázs kapja a Got Talentet?

Az RTL Klub új tehetségkutatójának castingjai megkezdődtek, arról pedig már most pletykálnak, hogy a csatorna kit vagy kiket szeretne látni a műsor élén.
A Bors úgy tudja, hogy a csatorna Sebestyén Balázst és Istenes Bencét kérte fel a Got Talent műsorvezetésére. A napilap információi szerint Bence már igent is mondott, Balázs még gondolkodik az ajánlaton.
"Erről nem mondhatok semmit, csak a csatorna adhat felvilágosítást" – mondta el Istenes Bence. "Nem nyilatkozunk még ezzel a témával kapcsolatban. Nem tudom megerősíteni az információt, ez csak pletyka" – tette hozzá Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója.
A lap azt is kiszúrta, hogy Sebestyén Balázs a reggeli műsorában tett már utalást a felkérésre. Műsorvezető társainak adásban mesélte el, hogy a múlt héten behívta a főnöke megbeszélni, milyen feladatok várnak rá. Azt persze nem árulta el, melyik műsorról esett szó, hiszen szerződése szigorúan tiltja, hogy a hivatalos bejelentés előtt bármit kikotyogjon. Balázs sok mindent szokott mérlegelni, mielőtt rábólint egy műsorra, a Morning Show-ban éppen azt emelte ki: számára egyáltalán nem mindegy, kinek az oldalán vezet műsort.