Hungary's Got Talent - A legjobb 30 produkció, akik bejutottak

Szombaton este lezajlott az RTL Klub tehetségkutató műsora, a Hungary’s Got Talent utolsó előválogatója.
A tehetséges és kevésbé tehetséges mulatósok, cuki gyerekprodukciók, bűvészek, showtáncosok, rúdtáncosok, triálosok, zenekarok, kutyatáncoltatók és énekesek elől jócskán elvitte a show-t Horgas Eszter és Csuja Imre belháborúja. A két zsűritag az egész adás alatt vitában állt egymással, amelynek kiindulópontja egy komoly véleménykülönbség. Eszter sorra nemet mondott azoknak az előadóknak, akiket Imre legszívesebben bejuttatott volna a döntőbe, szócsatáik káromkodásig fajultak, és azt is kimondták, hogy így nem tudnak együtt dolgozni. Végül Imre bocsánatot kért Esztertől.
A szócsaták között mutatkozott be a Peet Project nevű együttes, akiknek még Horgas is bizalmat szavazott, így négy igennel jutottak tovább. A zenekar frontembere néhány nappal ezelőtt adott interjút a 24.hu-nak, amelyben arról is szó esett, hogy külföldön sokkal ismertebbek mint Magyarországon.
Szintén bejutott egy izgalmas produkcióval a Talamba ütősegyüttes, akik 300-400 ütős hangszeren tudnak játszani, és ezekkel képesek mindenfajta érzelmet kifejezni a színpadon. Ezt a zsűri olyannyira értékelte, hogy Horgas Eszter az arany gomb megnyomásával egyenesen az élő adásokba repítette őket.
Az utolsó válogatóban feltűnt egy magát “meg nem értett” regényírónak valló srác is, aki elképesztően szürreális részletet adott elő saját meg nem jelent regényéből. Dávid saját magával beszélgetett a színpadon, amin a zsűritagok fejüket fogva röhögtek – de nem azért, mert olyan jó volt, így négy nemmel távozott.
Málik Mózes bizonytalanul lépett színpadra, bemutatkozásában azt mondta, hogy fejlődési lehetőség miatt jelentkezett a tehetségkutatóba, de végül akkorát énekelt a Jézus Krisztus Szupersztárból, hogy Kovács Patrícia neki adta a saját arany gomb lehetőségét, így biztosan bekerült az élő adásokba.
Egy elképesztően szexi négy igent érő koktélshow és egy viccesen táncoló retró szakaszvezető után a zsűritagoknak dönteniük kellett, hogy a válogatók során igenekkel jutalmazott produkciók közül melyik az a legjobb harminc, amely a jövő héttől kezdődő élő adásokban is bizonyíthat. Hosszú huzavona után megszületett toplista, az adásban azt is megmutatták, ahogyan közlik a szereplőkkel a döntést.
Íme a Hungary’s Got Talent legjobb 30 produkciója, akik bejutottak az élő adásokba:
Acro Maniacs
All in
Badár Tamás
Bandart
Bangó Adrienne
Buda Julianna
Czuczor-Gidai Zsófi
Dirty Led Light Crew
Fekete Adrienn és Melinda
Fricska
Füry Ferenc
Hot Men Dance
Infusion Trio
Liko and Dave
M. Tóth Zsolt
Méhes Csaba
Milák Mózes
Molnár Nikolett
Nagy Lora Szonja
New Dance World
Niabe Doriane
Nylon Group
Orbán Gábor
Peet Project
Quartzbox
R3D Zone
Szupergirls
Talamba
Tűzmadarak
Wallkings