Hungary's Got Talent - Továbblépett a Tűzmadarak

A Tűzmadarak csapat folytathatja a versenyt. A Tűzmadarak és a Freak Fusion Cabaret társulat tagjaiként több, mint 8 éve dolgozunk szoros együttműködésben. Munkánkban a cirkusz, a tánc és a színház fúziójára törekszünk. Fontos számunkra a humor, a közvetlenség, a közönséggel való kapcsolat és az őszinte hangvétel. Előadásainkkal Európa és a világ számos országában megfordultunk.
Miért jelentkeztetek a műsorba?
A számos külföldi szereplés mellett kisebb hangsúlyt fektettünk az itthoni fellépésekre. Ez a műsor lehetőséget biztosít számunkra, hogy a hazai közönség is megismerhessen minket.
Mit vártok a Got Talenttől?
Célunk, hogy megismertessük a tévénézőket az újcirkusszal , amely egy igen sokszínű előadóművészeti műfaj, amelyben a cirkusz, társművészetekkel gazdagodva (pl: színház,tánc,vizuális művészetek), a kor kihívásainak megfelelő, igényes szorakoztatást kínál a közönségnek.
Milyen érzés volt bejutni a legjobbak közé?
Nagyon örültünk, hogy a zsűri bizalmat szavazott nekünk és reméljük, hogy a nézők is segítenek minket majd a továbbjutásban, mert van még más is a tarsolyunkban.
Ki a kedvenc zsűritagotok, és miért?
Habár már az első fordulóban éreztük minden zsűri tag felől a szimpátiát mégis talán Csuja Imre volt akivel a leginkább egy húron pendültün