Hungary's Got Talent - Az első válogatás

 
Az RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójának első válogatóján jártunk. Lélegzetelállító produkció, a legidősebb jelentkező és a kezeivel csodát művelő táncos – velük találkoztunk.
Az RTL Klub úgy döntött, idén szünetelteti az X-Faktort, helyette a külföldön is népszerű Got Talent elnevezésű tehetségkutató show-műsorral örvendezteti meg a nézőket. A Life.hu meghívást kapott az első castingra, ahol a freestyle bringásfiú produkciója láttán, megállt a szívünk, a 71-éves énekes nénitől pedig elolvadtunk.
Orbán Bara Gábor, Erdélyből érkezett Budapestre, hogy megmutassa, két világrekord után sem elégedett, és szeretné, ha sokan látnák, milyen extrém mutatványokra képes bringájával. Amikor egy keréken ugrált, a földön fekvő hölgy teste fölött, alig mertünk odanézni. „Számomra ez nem életveszélyes csak a lány számára" – kezdte mosolyogva Gábor, aki biztos benne sosem hibázik. „Ezeket a mutatványokat, úgy begyakoroltam, hogy a zsigereimben is érzem a mozdulatokat. A fekvő ember feletti ugrálást több milliószor csináltam már meg 13 év alatt, ez az alap, ha ezt elrontom, végem" – magyarázta a fiú, aki leszögezte, az élő showtól sem félne, mert már 40 ezer ember előtt is fellépett. Mi azért megkérdeztük a hölgyet, aki a produkcióban segédkezett, becsukta-e a szemét? „Igen, csukva volt a szemem, mert most először segítettem Gábornak és féltem"