Hungary's Got Talent - Mesés szerelem szövődik a színpadon

A Hungary’s Got Talent színpadán feltűnt rúdtáncos produkció után azt gondoltuk, hogy nem lehet jobb, most úgy tűnik, mégis lesz miért az RTL Klubra kapcsolni szombat este. Egy egészen izgalmasnak ígérkező táncos produkciót láthatunk majd a Hungary's Got Talentben a nézők. Liko and Dave, azaz Likovics Alexandra és Rimele Dávid nemcsak a színpadon, de az életben is egy párt alkotnak, most pedig furcsa jelmezben különleges táncot adnak elő. A fiatalok már évek óta táncolnak együtt, szenvedélyük a zene és a mozgás, ráadásul egy táncos divatbemutatón ismerkedtek meg, ahol egymás mellé osztották be őket, így feltételezzük, hogy a Hungary’s Got Talent színpadán, a korábbi beöltözős produkcióktól eltérően ők majd rendesen falhoz vágják a show-t.
„Dávid szerintem örök gyerek, aki oda van a mesékért és az animációs filmekért. Ő találta ki mindkettőnk karakterét. Ahogy ez megvolt, jöttek az ötletek. Próbáltunk besűríteni két és fél percbe, amit csak tudtunk. Reméljük, hogy szeretni fogják az emberek, és ha csak pár percre is, de elrepíthetjük a nézőket egy mesebeli világba.”
A szerelmesek segítséget is kaptak, mielőtt a Hungary's Got Talent színpadára léptek, ráadásul nem is akárkiktől!
„Nagyon sok ötletünk volt, amit kifejezetten a műsor miatt akartunk megvalósítani. Sajnos a lehetőségeink nem engedték meg, hogy igazán szárnyaljon a képzeletünk, így a nemzetközileg ismert Freelusionhöz fordultunk egy kis technikai segítségért.”