Hungary's Got Talent - Csuja Imre tudja, mire kell figyelnie

A színész most egy egészen új szerepben próbálja ki magát a Got Talent zsűritagjaként. Színpadi előadóként már maga mögött tudhat pár castingot, úgyhogy pontosan tudja, mire kell figyelnie, mikor valaki kiáll elé a színpadra. Nem kenyere a köntörfalazás, úgyhogy ha valaki nem elég tehetséges, nem fogja illúziókba ringatni.
A színpadi, film- és szinkronszínész 1960-ban született Hajdúnánáson. 1984-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Fősikolát, azóta folyamatosan színpadon vagy a kamera előtt áll, több, mint száz színházi előadásban, tucatnyi filmben szerepelt már: ő volt többek között az Üvegtrigris ízirájderező Csokija és ő kölcsönözte Torrente magyar hangját - és ezen kívül még közel 800 filmet szinkronizált.
Érdemes művész, munkáját nemrég Jászai Mari-díjjal jutalmazták.
Felesége biztatására vágott bele a zsűriválogatóba - mert természetesen a zsűritagoknak is át kell esnie egy castingon, mielőtt másokat castingolnak majd, ilyen, amikor a hóhért akasztják. Alaposan átgondolta, hiszen ez egy roppant nehéz műfaj.
Abban biztosak lehetünk, hogy Csuja Imrétől vegytiszta őszinteséget kapunk majd, akár csiszolatlan gyémánt, akár iszonyatosan kínos produkció kerül elé:
"Annál nagyobb segítséget nem kaphat egy versenyző, mint hogy őszintén elmondjuk a véleményünket."
Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell tanácsolni az előadóművészettől.
"Igenis el kell neki mondani, hogy soha többé ne próbálkozzon, vagy, hogy figyelj, neked érdemes ezzel foglalkoznod. Ezekkel a mondatokkal egy életre meghatározzuk a sorsát, és igenis bűnösök vagyunk, ha valakiben hamis illúziókat táplálunk."