Hungary's Got Talent - 16 koszorúslány lépett színpadra

Az RTL Klub új tehetségkutatójának, a Hungary's Got Talent show műsorának versenyzői 13 éve táncolnak együtt, így nem csoda, hogy pasiügyeiket is közösen beszélik meg, ha pedig moziba mennek, egy egész sor az övék.
„Bár a csapatban nagy korkülönbségek vannak, ettől függetlenül nagyon jól megértjük egymást” – mesélte a Szupergirls csapatának kapitánya, Zsófi. A Hungary's Got Talent indulói elmesélték, hogy egymás életének nagy pillanatainál sokszor együtt izgulnak a másikért. „2013-ban a világbajnokság előestéjén csapattársunk, Szandi mindenkit összehívott egy szobába, hogy beszélni szeretne velünk.”
A Szupergirls tagjai arra számítottak, hogy a verseny után elbúcsúzik tőlük és ezt szeretné elmondani a lány. Azonban egészen más történt. „Legnagyobb meglepetésünkre egy gyűrűt mutatott, még hozzá az ujján! Kiderült, hogy a barátja pár nappal azelőtt eljegyezte, de csak itt szerette volna elmondani. Nagyon boldogok voltunk.”
A lányok életében nem ritka az ilyen örömteli pillanat. „A csapat egyik legkedvesebb közös élménye, hogy az edzőnk esküvőjén mind a 16-an koszorúslányok lehettünk” – vette át a szót Barbi, a Szupergirls másik tagja. „Csodaszép ceremónia volt, rengeteg táncos lánnyal. Sokáig emlékezni fogunk rá.”
A Hungary's Got Talent indulói hangsúlyozták, hogy a tánc mellett mindenkinek nagyon fontos volt, hogy kiváló tanulmányi eredményeket érjen el. „Annak is megvan az előnye, hogy nem vagyunk egykorúak” – folytatja nevetve Panni. „Az idősebbek mindig segítettek a kisebbeknek a házi feladatban, sokszor a versenyek szünetében, edzések előtt tartottunk matek-, történelemkorrepetálást, érettségi felkészítést. Az egyetemen most már jegyzetekkel is tudunk segíteni a fiatalabbakon.
Sőt az is előfordult, hogy a csapatkapitány, Zsófi mesterszakos felvételije alatt a többiek kint várták őt a buszban az épület előtt. „Onnan drukkoltak nekem, majd miután végeztem, együtt indultunk el a következő versenyünkre. A fellépés és a vizsga is remekül sikerült.”