Hungary's Got Talent - Ő a Hungary’s Got Talent egyik döntőse

Az már biztos, hogy az RTL Klub ősszel új formátumú show műsorral jelentkezik, amelyben mindenféle területen keresik a tehetséges előadókat, hasonlóan a Csillag Születikhez. A legfrissebb információk szerint, a zsűri asztal mögött Horgas Eszter és Kovács Patrícia is helyet foglal majd, de a csatorna ezt egyelőre nem erősítette meg hivatalosan. Ahogyan az lenni szokott, minden apró részletet hét pecsétes titokként őriznek, ezért a versenyzők kilétét is az utolsó pillanatig szokták rejtegetni.
Az egyik továbbjutó azonban nem bírt az izgatottságával, és közösségi oldalán kürtölte világgá a hírt, mi szerint hamarosan látható lesz a képernyőn, hiszen a döntőbe jutott. Kollár István Steve évtizedek óta az electric boggie megszállottja, robotmozgásával pedig már az igazi Terminátor, Arnold Schwarzenegger oldalán is feszített.
"Hurááááá... Bejutottam a Hungary’s Got Talent TV-s döntőbe!!!! Belekapaszkodtam egy lehetőségbe, melyet nem is engedek el addig, ameddig az csak rajtam múlik!!! Végigcsinálom!!!!!! Gyerekek, nagyon köszönöm nektek a sok szurkolgatást. Nektek is köszönhetően most már biztos, hogy találkozunk a képernyőn!!! Kezdem szeretni az RTL-t!" - dicsekedett Steve.