Hungary's Got Talent - Botrányok tarkítják a Hungary's Got Talent zsűritagjának pályafutását

Már korábban beszámoltunk arról, hogy Kovács Patrícia, Horgas Eszter és Csuja Imre mellett a Kolin együttes frontembere, Lin­czényi Márkó ül majd az RTL Klub új tehetségkutatójának, a Hungary's Got Talentnek a zsűrijében.
A Bors most meglepő infókat kotort elő a fiatal zenész múltjából. A lap szerint Linczényi botránykrónikája 2010-ben kezdődött azzal, hogy minden koncertjén szájon csókolt egy lányt a közönség soraiból. De arra is volt példa, hogy egy fővárosi szórakozóhelyen felrángatott egy tinilányt a színpadra, a földre teperte, megtaposta, fojtogatta; állítólag mindezt azért, mert a lány vízipisztollyal „rálőtt”.
2012-ben pedig egy pécsi fellépésén parádézott a csókos show-elemmel, ám pechjére a lány párja is jelen volt. A férfi felugrott a színpadra, és szájba verte az előadót. Az incidens után Márkó közösségi oldalán leszólta a vidéki közönséget: konkrétan "mocsári kulturálatlanságnak" nevezte azt "ami Magyarországon, pláne vidéken folyik". Ezért később Vujity Tvtrko a TV2 adásában osztotta ki a zenészt.
A Bors szerette volna így évekkel az eset után megkérdezni Márkó véleményét a történtekről, de az ítész külföldön tartózkodik; az RTL Klub pedig nem kívánta kommentálni a lap értesüléseit.