Hungary's Got Talent - Ez lesz az X-Faktor helyett!

Öt évad után parkolópályára kerül az X-Faktor! A Blikk megtudta: az RTL Klub idén már nem tervezi a tehetségkutató elindítását, helyette viszont egy újabb, külföldön már nagy sikert aratott show-műsorral, a Got Talenttel készül az idei őszre. Ez azonban azt jelenti, hogy a műsorral együtt a mentorok is eltűnnek, Tóth Gabi, Szikora Róbert, Little G és Alföldi Róbert is minden bizonnyal búcsút inthet milliós sztárgázsijának, helyettük ugyanis új zsűritagok foglalnak majd helyet az ítészek székében.
A hír igaz, a világhírű Got Talent formátumot most mi is elhozzuk az RTL Klub nézői­nek. A tehetségkutató show ősztől Hungary's Got Talent címmel látható majd a képernyőn – erősítette meg az információt Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.
A műsort egyébként, csakúgy, mint az X-Faktort, Simon Cowell álmodta meg még 2006-ban, tavalyelőtt pedig az Attraction csapatának köszönhetően Magyarország is beírta magát a történetébe, a magyar csapatnak ugyanis Londonban sikerült megnyernie a tehetségkutatót, általa pedig világhírűvé válnia. Így szinte nem is kérdés, hogy az együttes vezetőjének, Szűcs Zoltánnak lesz-e helye a zsűri tagjai között.
Szűcs Zoltánék az Attractionnel megnyerték a 2013-as angol Got Talentet, így nála talán senki nem ismeri jobban ennek a műsornak a világát idehaza. Biztos vagyok benne, hogy nagyon izgalmas zsűritag lenne, már felvettük vele a kapcsolatot. Remélem, hogy sikerül egyeztetnie Zolinak a fellépéseit a műsor forgatásaival, és elvállalja a feladatot – mondta Schiwert-Takács László kreatív felelős szerkesztő. Szücsi a Blikknek elárulta, hatalmas megtiszteltetés lenne számára, ha ott ülhetne a zsűri tagjai között.